nederlands

Alami Vertaaldienst

In aanvulling op haar know-how, vertalingen Alami fors geïnvesteerd in nieuwe communicatietechnologieën, begeleid door Thami Alami, een lid van de Arabische vertalers Network en wordt erkend door de ambassades en regeringen, en gecertificeerd als professioneel vertaler van Arabische vertalers Netwerk.

Alami Vertaaldienst

Naast haar expertise, wordt vertaling Alami aanzienlijk investeren in nieuwe communicatietechnologieën, begeleid door Thami Alami, lid van de Arabische Vertalers Netwerk en erkend door ambassades en regeringen, en gecertificeerd als professionele vertaler van Arabische vertalers Network.
Creatie website

Je hebt een project van het ontwerpen van een corporate website of een etalage om uw diensten of producten te demonstreren? Onze oplossingen voor het MKB / KMI passen alle budgetten met behulp van de nieuwste technologie en compatibel met uw doelgroep.Laten we samen bestuderen uw project, uw verwachtingen en de strategie. Mobile & Responsive Website Design

Moderne telefoons en tablets zijn een revolutie in de manier om te surfen en te kopen op het internet. Het maken van een mobiele website wordt gebruikt om het navigeren op uw site voor mobiele gebruikers te vergemakkelijken.Wij ontwerpen geschikte locaties voor telefoons en tablets van alle soorten en maten. 

Vertaling U wilt buitenlandse klanten aan te trekken of te communiceren wereldwijd?Wij bieden alle taalkundige diensten op maat van uw behoeften in vertaling website of mobiele applicatie.We rekenen op een netwerk van professionele native vertalers aan de projecten rekenen wij in het Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Duits, Arabisch, Zweeds, Nederlands vertalen … LiggingZoek een website is meer dan alleen het vertalen van middelen, rekening houdend met de taalkundige, culturele en technische (domeinnaam, hosting, zoekmachines, …) eigenaar van het land om zijn website aan uw doelwit. 

SEO

Internet is uitgegroeid tot de meest krachtige marketing tool op de markt, maar dat deze marketing strategie werkt, moet uw website vindbaar in zoekmachines.Breid uw zichtbaarheid door het optimaliseren van uw website voor SEO en implementeren pay-promotiecampagnes. 

Sociale Netwerken

Sociale netwerken zijn essentieel geworden vandaag in uw aanwezigheid op het internet strategie.Creatie van microsites voor sociale netwerken: om effectief te communiceren met gebruikers, op uw Facebook-pagina, bijvoorbeeld, in overeenstemming met de afbeelding van uw bedrijf. Gebieden Een website moet een domeinnaam hebben. Net als een postadres dat laat zien waar je woont, een domeinnaam kunnen klanten direct toegang tot uw website. Wij helpen u degene die je wilt vinden. SSL Certificaat256-bit sterke encryptie SHA-2 met veiligheidsslotVerhoog uw omzet met de toegevoegde vertrouwenGeïnstalleerd en beheerd door onze experts

Vertaaldienst Alami;

Juridische en officiële vertalingen

Rabat Hassan kookpunt. 12.514 Rabat Madina

Tel. 05 37 20 14 58

E-mail: info@traducteurs.biz

Professional Experiences

Vertaler

ALAMI THAMI SARL

Since juni 2006
Morocco

Talencombinaties:

Arabisch Frans

Frans Arabisch

Arabisch Frans

Nederlandse Arabische

Frans Arabisch Duits

Frans Zweeds Arabisch

Van alle talen in het Arabisch / Frans

GOEDGEKEURD consulaten: Frankrijk, België, Nederland, Engeland, Oostenrijk, Zweden, Zwitserland, Danemerk, Canada.

Gebieden: gezin, huwelijksakten, diploma’s en certificaten, huwelijk en echtscheidingen ….

Farmacie, geneeskunde, recht, informatica, economie, literatuur en memoires.

Express vertaling: de vertaler onmiddellijk beschikbaar op de site en de vertaling op dezelfde dag van indiening.

Horraire doorlopend van 09:00 tot 16:00 uur

+212 6 60 37 25 24

+212 6 66 75 10 57

+212 5 37 20 14 58
E-mail: infoalami@gmail.com

Educational Background

Master Translator

King Fah school of translation

Juni 2003
Rabat – Morocco

Bachelor

Université de Versailles-Saint-Quentin-en-Yvelines

Mei 2003
Paris – France

translation translator bureau de traduction Rabat traducteur arabic french english deutsch dutch swedish